Frokostordning i Århus – vi leverer en god & sund frokost

Vil du sikre dig, at dine medarbejdere får en sund og mættende frokost, der giver god energi til resten af dagen?

Så kan du med fordel vælge vores sunde og lækre frokostordning i Århus.

Hos Spis Gdt tilbereder vi klassisk mad ift. en firmafrokost, men med et lille twist.

Vi tilbereder nemlig maden med en sundere tilgang. Vi bruger f.eks. lidt flere grøntsager end normalt, og vi sparer på overflødigt fedt og sukker – men uden at gå på kompromis med den gode smag.

Vi kan levere frokostordninger i Århus til alle typer virksomheder, lige fra mekanikere til tøjfirmaer og advokater. Vi leverer vores frokostordning til små virksomheder såvel som store, og skal du afholde firmafest, kan vi også levere mad til festen i form af catering.

Få tilbud på frokostordning

Få mulighed for at prøvesmage maden

Når du bestiller vores frokostordning, har du mulighed for at smage på maden. Vi levere gerne en prøve frokost til hele eller dele af virksomheden.

Det giver en anden oplevelse end at læse om den på et papir.

Hver torsdag modtager du en e-mail fra os med menuen for den næste uge, så du og medarbejderne altid ved, hvad der venter jer af lækker mad i den kommende uge.

Ønsker du andet til frokostordningen, f.eks. ekstra ost eller kage, kan vi sagtens finde ud af det.

  • Gratis prøvesmagning
  • Menu tilsendes hver uge
  • God pris på god mad

Hvad er fordelene ved en frokostordning?

Den helt store fordel ved en frokostordning er, at du kan sikre dig, at dine medarbejdere får sund, varieret og nærende kost, der kan sikre dem god energi resten af dagen.

Samtidig slipper dine medarbejdere for selv at skulle stå og smøre madpakker hjemmefra, hvilket mange voksne mennesker helst vil undgå.

Sidst men ikke mindst er vores frokostordning i Århus billig. Vi tilbyder en pris fra kun 46 kr. om dagen pr. person. Leveringen af maden koster 50 kr. pr. dag.

Ring til os på telefon: 53 52 89 88 eller skriv til os på e-mail: kontakt@spisgodt.com for yderligere information eller for bestilling.

Ring til os
Skriv til os