Frokostordning i Århus

Få leveret god og sund frokost til jeres virksomhed

Vil I gerne sørge for, at jeres medarbejdere får en frokost, som både mætter og smager? For at have energi og overskud til at klare en travl arbejdsdag er det vigtigt med en sund og nærende frokost. På den måde får kroppen nemlig noget at leve af og arbejde med.

Sund mad bliver dog ofte forbundet med både kedelig og smagløs mad. Når I skal vælge, hvem der skal levere jeres frokostordning i Århus, er det derfor vigtigt, at I vælger nogle, som ved, hvordan man gør sund mad spændende. På den måde sikrer I, at jeres medarbejdere har lyst til at spise maden og ikke går sultne fra frokosten.

Fleksibel frokostordning i Århus med fokus på smag

Hos Spis Gdt laver vi klassisk mad, som I forventer det af en frokostordning, men med et lille twist. Vi laver nemlig mad med en sundere tilgang. Vi bruger lidt flere grøntsager og sparer på overflødigt fedt og sukker – uden at gå på kompromis med smagen.

Vi leverer frokostordninger til alle typer virksomheder lige fra mekanikere til tøjfirmaer og advokater. Hvad enten I har 10 eller 100 medarbejdere, sørger vi for varierede, sunde og lækre retter til jeres frokost.

Hos Spis Gdt kan I få leveret jeres frokostordning i Århus og omegn, hvad enten I har kontorer i Højbjerg, Risskov, Åbyhøj eller Århus C. Er I placeret i Hinnerup er det naturligvis heller intet problem.

Prøvesmag maden inden I bestiller

Hos Spis Gdt vil vi gerne levere frokost til mennesker, der kan lide vores mad, og som har lyst til at spise den. Når I bestiller en frokostordning hos os, tager vi derfor ud til jer og byder en gruppe på en prøvefrokost.

Fremfor blot at læse om maden på et stykke papir, kan I dermed få lov at se og smage på den. På den måde sikrer vi, at I kan lide vores mad. Ønsker I andet med i jeres frokostordning, som for eksempel ekstra ost eller kage, siger I bare til, så finder vi en løsning til jer.