Grundet stigende energipriser er vi nødsaget til at tage et tillæg på 30 kr. pr bestilt selskab og 12 kr. ex moms. pr. dag for frokostordning.

FROKOSTORDNING I AARHUS MED SPIS GODT

Vil du sikre dig, at dine medarbejdere får en sund og mættende frokost, der giver god energi til resten af dagen? Så kan du med fordel vælge os hos Spis Godt som det cateringfirma, der står for jeres lækre og sunde frokostordning i Aarhus.

Hos Spis Godt tilbereder vi klassisk mad ift. en firmafrokost – men med et lille twist. Vi tilbereder nemlig maden med en sundere tilgang. F.eks. bruger vi lidt flere grøntsager end normalt, og vi sparer på overflødigt fedt og sukker – men uden at gå på kompromis med den gode smag.

Vi leverer frokostordninger i Aarhus til alle typer virksomheder, bl.a. kontorer, byggepladser og værksteder. Med andre ord mindre såvel som store virksomheder med alt fra 5 kuverter til 200 kuverter.

Og skal du afholde firmafest, kan vi også levere mad til festen i form af catering.

HVAD ER FORDELENE VED EN SUND FROKOSTORDNING?

Den helt store fordel ved en frokostordning er, at du kan sikre dig, at dine medarbejdere får sund, varieret og nærende kost, der kan sikre dem god energi resten af arbejdsdagen. Samtidig slipper dine medarbejdere for selv at skulle stå og smøre madpakker hjemmefra, hvilket mange voksne mennesker helst vil undgå.

Hos Spis Godt har vi også en anden stor fordel. Vi tilbyder nemlig, at du ganske gratis kan prøvesmage vores mad, så du kan smage, at vi ved, hvad vi taler om. Spis Godt leverer gerne en prøvesmagning til hele eller dele af din virksomhed – det er helt op til dig.

Sidst, men ikke mindst, er vores frokostordning i Aarhus prisvenlig. Vi tilbyder en pris fra kun 44 kr. om dagen pr. person, mens leveringen af maden koster 75 kr. pr. dag. Det er priser, de fleste kan være med på.

Ring til os på tlf. 53 52 89 88, eller skriv til os via e-mail kontakt@spisgodt.com for yderligere information eller for bestilling af frokostordning.

Få mulighed for at prøvesmage maden

Når du bestiller vores frokostordning, har du mulighed for at smage på maden. Vi levere gerne en prøve frokost til hele eller dele af virksomheden.

Det giver en anden oplevelse end at læse om den på et papir.

Hver torsdag modtager du en e-mail fra os med menuen for den næste uge, så du og medarbejderne altid ved, hvad der venter jer af lækker mad i den kommende uge.

Ønsker du andet til frokostordningen, f.eks. ekstra ost eller kage, kan vi sagtens finde ud af det.

  • Gratis prøvesmagning
  • Menu tilsendes hver uge
  • God pris på god mad