KONFIRMATION

2022


Catering til konfirmation: Konfirmationsmenu 2022

Er du på udkig efter catering til konfirmation, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Spis Godt finder du et alsidigt cateringfirma, der blandt andet leverer mad til konfirmation til konkurrencedygtige priser i hele Århus og omegn.

Vores konfirmationsmenu 2022

Vores forslag til catering til konfirmation kan enten bestilles, som den er, eller den kan blot bruges som inspiration til den konfirmationsmenu, som passer bedst til jer, jeres ønsker og jeres behov. Vi er meget lydhøre over for individuelle ønsker og behov, og vi hjælper jer også gerne med at sammensætte den helt rigtige menu ud fra lige netop jeres ønsker.

Du kan læse mere og se vores forslag til menuen her:

Kontakt os og bestil catering til konfirmation

Hvis du ønsker at bestille vores catering til konfirmation, uanset om du ønsker at bestille en konfirmationsmenu eller en buffet, så anbefaler vi, at du tager kontakt til os mindst 14 dage før den dag, hvor maden skal leveres. På den måde har vi mulighed for at sætte tid af til tilberedningen og sammensætte den helt rigtige menu, hvis du har andre ønsker end vores forslag til en konfirmationsmenu.

Når du i forbindelse med konfirmation bestiller mad ud af huset hos os, har vi brug for på forhånd at vide, hvor mange mennesker vi skal tilberede mad til, og om der er nogle allergier, intolerancer eller lignende, som vi skal tage højde for.

På baggrund af dine ønsker beregner vi en pris på din bestilling.