Grundet stigende energipriser er vi nødsaget til at tage et tillæg på 30 kr. pr bestilt selskab og 12 kr. ex moms. pr. dag for frokostordning.

Om

Spis Godt Logo

Spis Godt er et lille og personligt køkken, som er drevet af Martin og Jeppe. Vi er ikke bare kokke og samarbejdspartnere – vi er også gode venner og ægte madører begge to. Sammen har vi skabt vores cateringfirma, Spis Godt, som for os betyder, at vi kan gøre det, vi synes er det fedeste i hele verden – nemlig at lave lækker mad og give vores kunder gode smagsoplevelser. For os er det vigtigt, at vi selv er med hele vejen igennem – lige fra at råvarerne bliver udvalgt, til vi har leveret maden og ved, at du som kunde har haft en god oplevelse.

Historien om Spis Godt

Spis Godts historie går tilbage til november 2012, hvor Jeppe og hans gode ven, samt tidligere kokkelærling, Martin grundlagde virksomheden. Siden har de drevet Spis Godt med en klar vision om at servere sund, mættende og smagfuld mad baseret på friske råvarer. Baggrunden for det er en simpel filosofi om at lave spændende mad med dybde, som alle har lyst til at spise.

Begyndelsen på Spis Godt

Jeppe og Martin er begge to kokke med masser af erfaring og en bred faglighed. Jeppe er udlært ved Henne Kirkeby Kro i Vestjylland. Han flyttede siden hen til Aarhus og blev kok ved Restaurant Carlton, hvor han senere blev køkkenchef. Det var også ved Restaurant Carlton, at Martin blev elev og udlært – og således lærte Jeppe og Martin hinanden at kende. Sidenhen tog de begge ud for at udvide deres faglighed.

Både Jeppe og Martin har arbejdet i forskellige typer køkkener rundt om i Østjylland; restauranter, kroer, caféer, kantiner osv. De fastholdt det venskab, de havde skabt tilbage hos Carlton, og mødtes ofte. Her begyndte drømmen om at være selvstændig at spire, og sådan opstod idéen bag Spis Godt.

Spis Godt i dag

I dag lever Spis Godt i bedste velgående. Jeppe og Martin står hver dag op og ser frem til at lave både frokostordninger og catering til erhvervs- og privatfolk rundt omkring i Aarhus og omegn. Med årene er der kommet flere med på holdet, og der drømmes om at udvide virksomhedens services. F.eks. vil Jeppe og Martin gerne drive kantine(r) for både små og store virksomheder.

Har du lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os til en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Jeppe og martin