Grundet stigende energipriser er vi nødsaget til at tage et tillæg på 30 kr. pr bestilt selskab og 12 kr. ex moms. pr. dag for frokostordning.

Mad ud af huset Hinnerup

Mangler du mad til et selskab, fest eller et stort arrangement? Så er vi hos Spis Godt klar til at hjælpe. Vi leverer nemlig mad til selskaber, virksomheder, fester og meget mere. For at gøre det nemt for dig har vi nogle faste menuer, som kan leveres som anretninger eller buffet. Menuerne kan tilpasses og sammensættes efter behov og vi står også gerne for leveringen. 

CATERING TIL Hinnerup - Bestil MAD UD AF HUSET TIL DIN FEST

Mad og fest hører uundgåeligt sammen. Det er der ingen tvivl om. Vores catering er derfor ideelt til dig, der ikke selv ønsker at stå i køkkenet flere dage i forvejen for at lave mad til mange gæster. Så skal du holde bryllup, fødselsdag, konfirmation, julefrokost eller anden fest, vil vi meget gerne levere lækker mad lige til døren. Så er det eneste, du skal fokusere på, at nyde dit selskab.

Vi hos Spis Godt tilbyder både buffet ud af huset og tallerkenanretninger afhængigt af, hvad du ønsker. Vi har sammensat en selskabsmenu, som er meget populær. Den kan selvfølgelig tilpasses ud fra jeres ønsker eller størrelse. Derudover har vi også en meget populær tapasmenu, der egner sig perfekt til reception, fødselsdag eller lignende.

BESTIL CATERING til Hinnerup

Lad Spis Godt stå for maden til din fest, og bestil catering ud af huset. Ring til os på tlf. 53 52 89 88, eller skriv til vores mail kontakt@spisgodt.com, så er du et skridt videre. Vær desuden opmærksom på, at vi skal modtage din forespørgsel mindst 14 dage før din fest, så vi sammen med dig kan sammensætte den helt rigtige menu. Her er det også vigtigt, at du informerer om antal personer, evt. allergier, evt. særlige ønsker til maden samt budget.

 

Vores levering koster fra 150 kr., og herefter forekommer der et tillæg på leveringen alt afhængigt af, hvor langt vi skal køre for at levere maden hos dig.

Hvordan bestiller du mad ud af huset til din fest i Hinnerup??

Hvis du ønsker at bestille catering herunder buffet ud af huset i Hinnerup, bør du kontakte os mindst 14 dage før leveringsdagen, så vi kan afsætte tid til tilberedningen.

Dette er også så vi på forhånd ved, hvor mange mennesker vi skal levere mad til, og hvilken type mad du ønsker.

De sidste praktiske detaljer kan vi sagtens aftale nærmere, når vi kommer tættere på leveringsdagen.

Ring gerne til os på: 53 52 89 88 eller skriv til: kontakt@spisgodt.com for bestilling. Husk at meddele os personantal, eventuelle ønsker, allergier og budget.

Alle menuerne kan ændres og tilpasses ud fra dine ønsker.

Står du derimod og leder efter det rette cateringfirma til at levere frokostordning til din virksomhed? Så kan vi også hjælpe med dette.